martedì 28 gennaio 2014

Εκθεση Φωτογραφίας

Από Φεβρουάριο μέχρι Σεπτέμβριο με σκοπό την προβολή των νησιών μας και την δημιουργία μιας πολιτιστικής γέφυρας με σκοπό την ανάπτυξη του τουρισμού του εμπορίου και την έναρξη πανεπιστημιακών προγραμμάτων έρευνας μεταξύ των Νησιών του Αιγαίου και της Ιταλίας.
 Εκπροσώπηση των νησιών μας στην κοπή της βασιλόπιτας στην Περούτζια στις 29 Ιανουαρίου 2014.
Συναντήσεις με πολιτικούς φορείς της Ούμπριας με σκοπό την έναρξη συνεργασίας σε πολιτιστικό, τουριστικό και εμπορικό επίπεδο.
 
Έκθεση φωτογραφίας στην σχολή καλών τεχνών της Περούτζια Pietro Vannucci (Piazza San Francesco al Prato 5, 06123 Perugia Umbria Italia) από 7 μέχρι 14 Φεβρουαρίου με τίτλο
 
Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ
Πρώτη συνάντηση έκθεση φωτογραφιών
 
Εκθέτουν τα έργα οι φωτογράφοι:
Σταύρος Νιφλης (15 φωτογραφίες Πάρου Αντιπάρου, διαστάσεις 40x60)
http://community.parosweb.com/profile/StavrosNiflisphotographer,
sniflis@yahoo.gr
Κιν: 00306937333631 Τηλ:0030 22840 51933
Γιώργος Μεης (6 φωτογραφίες 100x50 από Σαντορίνη, 1 από Αμοργό, 1 από Μύκονο) http://www.meisstudio.gr/2.htm
συνεργάτης Αγγελόπουλος Σπύρος
 
Γιάννης Σκουλάς (5 φωτογραφίες Κρήτης, διαστάσεις 60x90)
 http://www.youtube.com/watch?v=v1sOmZ9FGD8 Βίντεο από την έκθεση φωτογραφίας υπό τον τίτλο κατηφορίζοντας Βόρεια
cell:0030 6978949160
Νανση Μοττα ( φωτογραφίες Μπρίντιζι, διαστάσεις)
www.nancymotta.it,
nancy12@tiscali.it,
κιν.: 0039335 6034474
Άννα Σβελτο (5 φωτογραφίες Ταραντο, διαστάσεις 75x50)
Φιλιππο Ρωμανο (5 φωτογραφίες Μεσσινα διαστάσεις40x60)
Λουιτζη Νιφοζη (10 φωτογραφίες Σικελια διαστάσεις 70x90)
lunifosi@tin.it
(περιμένω τα βιογραφικά και των άλλων φωτογράφων)
* Για να μπορέσουν οι καλλιτέχνες να καλύψουν τα έξοδα εκτύπωσης των φωτογραφιών τους, μιας και όλοι τους προσέφεραν τα έργα τους δωρεάν για να πραγματοποιηθεί η έκθεση, οι ενδιαφερόμενοι που θα ήθελαν να αγοράσουν κάποια φωτογραφία θα μπορούν να έρθουν σε επαφή κατευθείαν μαζί τους.
 
Στα εγκαίνια της έκθεσης οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να γευτούν προϊόντα από τα Ελληνικά νησιά και την Σικελία. Η παρουσίαση των προϊόντων θα γίνει από την σχολή ξενοδοχοϋπάλληλων της Ασίζη.
 
Η παραπάνω έκθεση φωτογραφίας θα μεταφερθεί, πιθανότατα στην Ρώμη από 21 έως 28 Φεβρουαρίου, στον Ταραντο από 7 έως 14 Μαρτίου, στο Μπρίντιζι από 21 έως 28 Μαρτίου, στην Στρονγκολη από 4 έως 11 Απριλίου, στο Μπάρι από 18 έως 25 Απριλίου, στη Μεσσηνα από 2 έως 9 Μαΐου, στη Συρακούσα από 16 έως 23 Μαΐου. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες η έκθεση θα μεταφερθεί στην Πάρο, Αντίπαρο και στις 22 Σεπτεμβρίου στο Ιταλικό Ινστιτούτο στην Αθήνα.
*οι ημερομηνίες είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να αλλάξουν
 
Οργανωτική επιτροπή έκθεσης φωτογραφίας: Ελληνικό ινστιτούτο πολιτισμού με έδρα στο Τριεστε, Ιταλικό ινστιτούτο πολιτισμού στην Αθήνα, Ακαδημία καλών τεχνών Πιετρο Βανουτση, Ελληνικός σύλλογος φιλίας στην Περούτζια Αλαρικο Σιλβεστρη, Ελληνική Κοινότητα Μπάρι, Πανεπιστήμιο Αλντο Μορο στο Μπάρι, κέντρο για την διάδοση της Ελληνικής γλώσσας και κουλτούρας Δημήτρης Γλάρος στο Μπρίντιζι, Μετεργατικός Φιλελληνικός Σύλλογος Ταραντο, Δήμος Στρονγκολης, Ελληνικός σύλλογος Στρέτο της Μεσσήνης, Αρχαιολογική σχολή Κατάνιας, Επίτιμο Προξενικό Ιταλικό Γραφείο με έδρα στην Πάρο.
 
Η έκθεση φωτογραφίας διεξάγετε με την Αιγίδα: Δήμο Πάρου, Κ.Δ.Ε.Π.Α, Δήμο Αντιπάρου, Κ.Ε.Δ.Α, Πύργο Βαζαιο στη Νάξο, COMITES, Σχολή Ξενοδοχοϋπάλληλων της Ασίζη, F.I.D.A.P.A Τομέας Περουτζια, KIWANIS INTERNATIONAL Τομέας Περουτζια, Ελληνική κοινότητα Μπρίντιζι, Επίτιμο Ελληνικό Προξενείο Στο Μπρίντιζι, Δήμος Μπρίντιζι, Δήμος Στονγκολη, Νομαρχιακή Βιβλιοθήκη Τζιακομο Λονγκο στη Μεσσηνα

 
Χορηγοί της έκθεσης φωτογραφίας:
Αρχιτεκτονική κατασκευή Πάρου Στούντιο 265
Ενοικιαζόμενα Στούντιο και Δωμάτια Φιβος στον Λογαρα Πάρου
Εμποροεπαγγελματικός σύλλογος Πάρου Αντιπάρου
Οινοποιείο Μωραΐτης στην Πάρο
 
Εκθεσιακοί χώροι
Περούτζια: Ακαδημία καλών τεχνών Πιέτρο Βανουτση Piazza San Francesco al Prato 5, 06123, Perugia, Umbria, Italia
Μπαρι:
Μπριντιζι:
Τάραντο: στην Γκαλερί του κλασικού λυκείου Quinto Ennio, Via Abruzzo n. 13 – 74121 TARANTO
Στρονγολη: Αρχαιολογικό μουσείο
Μεσσηνα: Βιβλιοθήκη Νομαρχίας Via Primo Settembre, 117, 98122 Messina‎
Συρακούσα: έδρα του πανεπιστήμιου της Κατάνιας στη Συρακούσα, Palazzo Chiaramonte, via Landolina, 8 –Siracusa.
Αντιπαρος:
Παρος:
Ιταλικό ινστιτούτο πολιτισμού στην Αθήνα, Πατησίων 47, 104 33 Αθήνα τα εγκαίνια είναι στις 22 Σεπτεμβρίου στις 19:00
 
Διαφήμιση
Η έκθεση θα δημοσιευτεί στο έντυπο τύπο και τα ΜΜΕ από το Ελληνικό ινστιτούτο πολιτισμού με έδρα στο Τριεστε, Ιταλικό ινστιτούτο πολιτισμού στην Αθήνα. Κάθε ελληνική κοινότητα που συμμετάσχει και φιλοξένει την έκθεση έχει αναλάβει την διαφήμιση της έκθεσης στα τοπικά ΜΜΕ.
 

Nessun commento:

Posta un commento

LA CANZONE DEL GRUPPO - ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ

Abbiamo scelto questa canzone perché in qualche modo ci rappresenta, anche se è una condizione piuttosto comune a molti nella nostra epoca. Anche noi quando dobbiamo riunirci, per un motivo o per l'altro, per impegni di uno o dell'altro, troviamo difficile se non impossibile incontrarci. Inoltre è cantata da un gruppo di bravi artisti affiatati che speriamo possano portare fortuna alla nostra associazione. Cliccando qui possiamo trovare il testo e la traduzione in italiano